Microneedling

Små bitte og meget skarpe nåle penetrerer hudens overflade, enten ved hjælp af en dermaroller (en lille malerulle med nåle på) eller en elektrisk derma-pen, der føres over det ønskede behandlingsområde. Ofte bruger vi en kombination af begge for et optimalt resultat.

Hvad er microneedling?

MICRONEEDLING er en effektiv metode til at forfine hudens overflade, reducere forstørrede porer, ar og mindre rynker.

Små bitte og meget skarpe nåle penetrerer hudens overflade, enten ved hjælp af en dermaroller (en lille malerulle med nåle på) eller en elektrisk derma-pen, der føres over det ønskede behandlingsområde. Ofte bruger vi en kombination af begge for et optimalt resultat.

Det kan fx være, at du kun har enkelte ar, du gerne vil mindske. Så er derma-pen  oplagt.

Hvordan virker det?

Huden har en naturlig evne til at reparere sig selv. Den vil arbejde hurtigt for at hele de mange tusinde små huller, og i den proces vil kollagen og elastinproduktionen blive sat i gang. Det virker hudforyngende.

Microneedling er beregnet til behandling af rynker i ansigt, hals, området ved halsudskæring, ar, grove porer og solskadet hud.

Hvornår indtræder effekten, og hvor længe holder den?

Efter en MICRONEEDLING-behandling, vil kroppen straks påbegynde en genopbygning og reparation af huden ved at danne nye celler i underhuden. Det tager tid at få dannet nyt collagen, elastin og nye hudceller. Det kan tage op til 6 uger, før der er synlig forbedring, og genopbygningen fortsætter de følgende måneder.

Dette giver en naturlig og langvarig forbedring af det behandlede område.

PRIS

1. behandling, hele ansigtet // 1200

2. og 3. behandling, hele ansigtet // 1000Inden første behandling skal du til en konsultation/forundersøgelse. Her vil vi snakke om dine ønsker og vurdere, hvordan det bedst mulige resultat kan skabes. Vi vil også vende behov for bedøvelse, bivirkninger til behandlingen, hvad du præcis kan forvente dig af behandlingen, hvornår du vil få brug for næste behandling og pris. Kort sagt vil du blive klædt på til at træffe en beslutning, om hvorvidt det er noget for dig. Efter endt konsultation er der mulighed for at få behandling med MICRONEEDLING. Dog først tidligst 48 timer efter.

Der er ikke noget, du skal forberede inden behandlingen.

Der vil blive taget før-billeder af dig.

På behandlingsdagen vil du blive bedøvet med lokalbedøvende creme.

Området, der skal behandles, desinficeres grundigt.
Behandlingen er forbundet med let smerte og vil få huden til at bløde en smule.
Behandlingstiden vil være ca 15-30 minutter afhængig af omfang.

Du kan ikke se resultatet af behandlingen med det samme.

Efter behandlingen vil huden være varm og rød og kan have en brændende fornemmelse den første dag.

Huden kan desuden reagere på behandlingen med lidt hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder oftest i løbet af nogle få timer.

Efter behandlingen må du ikke bruge make-up resten af dagen.

Rør heller ikke ved det behandlede område.

Vær opmærksom på at undgå infektion med god hygiejne. Symptomerne på infektion er lokal rødme og varme i området. Skulle du være så uheldig at opleve tegn på infektion, misfarvning i området, eller smerte skal du kontakte  klinikken hurtigst muligt.

Du vil blive tilbudt en kontroltid 4 uger efter sidste behandling.

Ved kontrollen blive taget efter-billeder af dig.

  • du er gravid eller ammende.
  • du har udbrud af herpes,
  • du har betændelse i kroppen,
  • du er syg,
  • du har store bumser eller i visse tilfælde af hudsygdom.

Undgå at tage fiskeolie, Treo, Kodimagnyl og Ipren i mindst 14 dage før behandlingen, da det kan virke blodfortyndende.

Hvis du får blodfortyndende medicin frarådes behandlingen.

Bivirkningerne kan være rødme, hævelse, ømhed, kløe eller misfarvninger på det behandlede sted. Inflammatoriske reaktioner kan i sjældne tilfælde vare op til to uger.

Du bør standse brug af fiskeolie, Ibubrufen, Treo og Kodimagnyl 14 dage før behandling af hensyn til en øget risiko for blå mærker.

Der kan også forekomme infektion/betændelse ved injektionsstedet. Vær opmærksom på rødme, hævelse, ømhed og varme i området i op til 14 dage efter behandlingen. Oplever du nogen af disse symptomer, bedes du kontakte klinikken med henblik på kontrol. Der er beskrevet inflammatoriske reaktioner i sjældne tilfælde. Reaktionerne kan begynde kort efter injektionen eller med en forsinkelse på 2-4 uger, og de er som regel beskrevet som milde til moderate og selvafgrænsende med en gennemsnitlig varighed på 2 uger.

Ved tegn på komplikationer eller ved spørgsmål kontaktes Sygeplejerske Nina Grefstad Olesen på tlf. 22450538

Lad os snakke om dine drømme
Book en konsulation