Hyaluronidase

Hvis du står med et uønsket resultat af filler, lavet på en anden klinik, kan vi hjælpe dig

Hvad er hyaluronidase?

HYALURONIDASE er et enzym, der ved injicering kan opløse hyaluronsyre.

Derfor kan HYALURONIDASE bruges til at at forbedre eller eliminere et uønsket resultat af (Hyaluron baseret/HA) filler og det, nogle kalder Mest eller Mesofiller.

Vi får ofte henvendelser fra patienter - behandlet på andre klinikker - der er af forskellige årsager ikke er tilfredse med resultatet af deres filler behandling.

Mange er blevet fristet af et hurtigt tilbud og står tilbage med et resultat, de er kede af.

Det, vi oftest ser, er læber, der er overfyldte. Der ses skævheder, buler eller at filleren er migreret og ligger i den hvide del af overlæben. (Ducklips).

Det skyldes som regel en kombination af for meget produkt og forkert placering.

HYALURONIDASE er et lægemiddel og kræver en særlig udleveringstilladelse fra Lægemiddelstyrelsen.

Virker det på alle?

Det virker på alle typer HA-fillere. De kan have mange forskellige navne. De mest kendte er Belotero Restylane og Juvéderm. Men en del er også mindre kendte mærker, kaldet Meso eller Meso-filler. Så hvis det er HA-baseret filler, uanset navn, vil HYALORONIDASE kunne opløse det.

Det er ekstremt effektivt, hvis det bruges korrekt. Det accelererer absorptionen af Hyaluronsyren i filleren, hvorved den nedbrydes.

Det er for eksempel simpelt at opløse filler under øjnene - det kræver en lille mængde Hyaloronidase og få injektionspunkter.

Det kan være sværere at opløse i læbevævet eller ved kindben, da filleren ofte er injiceret dybere i vævet og vævet er mere kompakt. Dertil kommer også, at det ofte er en “tykkere” filler, der er brugt til de store løft over et større område. Her vil det måske blive nødvendigt at injicere en større mængde HYALURONIDASE over flere sessioner.

Hvor hurtigt virker det?

De fleste vil opleve hurtig effekt. Allerede inden for 4-48 timer. Men for nogen kan det kræve flere behandlinger, før man kan se en synlig forbedring.


Hvor hurtigt må jeg få filler igen?

De fleste vil få en hurtig respons og den største del af hyaluronsyren er opløst allerede efter 30 min.

Dog kan det for nogen tage op mod 48 timer før virkningen er aftaget.

Vi tilråder alligevel, at du venter 2 uger, med at få genskabt det resultat du drømmer om. Og selvfølgelig, at du vælger en erfaren behandler på en registreret klinik, for at undgå en lignende situation.

Pris 1 område/ 1. behandling 2000/ 2. behandling 1500/ 3. behandling 1000

Inden første behandling skal du til en konsultation/forundersøgelse ved klinikkens ansvarlige læge.

Her vil I snakke om dine ønsker, og lægen vil vurdere, hvorvidt vi vil kunne hjælpe dig.

Lægen vil også vurdere, hvordan det bedst mulige resultat kan skabes. I vil også vende behov for bedøvelse, bivirkninger til behandlingen, hvad du præcis kan forvente dig af behandlingen, om du vil få brug for flere behandlinger og pris. Kort sagt, vil du blive klædt på til at træffe en beslutning, om hvorvidt det er noget for dig. Efter endt konsultation er der mulighed for at få behandling med HYALURONIDASE. Dog tidligst 48 timer efter. 

Der er ikke noget, du skal forberede inden behandlingen.

Der vil blive taget før-billeder af dig.

Området, der skal behandles, desinficeres. Med en meget tynd nål injiceres HYALURONIDASE i det ønskede område og hudlag. Du kan se resultatet i løbet af de kommende 48 timer.

Behandlingen er kortvarig. Selvfølgelig afhængig af omfang.

Behandlingen er forbundet med let smerte, men kræver ingen smertestillende eller sygemelding.

Hvis du er lidt nervøs for smerten, vil du altid blive tilbudt lokalbedøvende creme.

Selve behandlingen tager ikke mere end få minutter, men vi sætter altid god tid af til hver behandling. Det skal altid være en god oplevelse at blive behandlet hos os.

Huden kan godt reagere på injektionen med lidt hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder oftest i løbet af nogle få dage.

Oplever du hævelse, er du altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken.

Efter behandlingen må du ikke bruge make-up og creme før 4 timer efter.

Rør heller ikke ved det behandlede område.

Vær opmærksom på at undgå infektion ved god hygiejne. Symptomerne på infektion er lokal rødme og varme i området.

Skulle du være så uheldig at opleve tegn på infektion, misfarvning i området, eller smerte skal du kontakte klinikken hurtigst muligt.

Det frarådes at massere området og ej heller køle med is eller udsætte de behandlede områder for stærk varme resten af dagen.

Du vil blive tilbudt en kontrol tid efter få dage.

Der vil ved kontrollen blive taget efter- billeder af dig.

Der er, som til enhver anden behandling, bivirkninger.

Der kan komme en minimal eller lille nedbrydning af hudens egen hyaluron i det behandlede område. Det kan betyde en mindre fordybning i huden. Det vil dog normalisere sig igen.

Du må forvente hævelse i op til et par dage. Blå mærker er også en normal følgevirkning, hvis der under injektionen rammes et lille blodkar.

En generel allergisk reaktion, med akut opstået rødme og hævelse kan også i sjældne tilfælde forekomme. Allergiske reaktioner er oftest forekommende, hvis dosis af HYALURONIDASE er høj. Derfor behandler vi altid forsigtigt og med lavere dosis, over flere gange.

Mange ønsker kun dele af deres resultat opløst, hvilket vi altid forsøger med minimale doser og meget forsigtigt.
Lad os snakke om dine drømme
Book en konsultation