Behandlinger/operationer

Du kan enkelt bestille tid online til forundersøgelse forud for kirurgi - ellers er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. OBS Vi er desværre nødt til at lukke for tilgang af nye kunder til Botox og filler/kosmetiske injektionsbehandlinger, men tilbyder plads på venteliste. Gælder IKKE kirurgi Læs mere

Se behandlingspriser
Når du står med et eller andet du gerne vil have fjernet, mindsket, opbygget, fremhævet eller opstrammet, kan det være svært at gennemskue, hvilken behandling der vil give det bedste resultat.

Vi vil gerne hjælpe og tilbyder derfor altid gratis konsultation/forundersøgelse. Her vil vi sammen tale om dine ønsker og forventninger. Hvilke muligheder der er, og hvad du kan forvente af resultat. Vi vil tale om eventuelle bivirkninger, hvad det koster og hvor lang tid, du kan regne med, at det holder.

I det hele taget vil vi vende alt hvad behandlingen vedrører, og du vil på den måde blive klædt godt på til at træffe beslutning, om hvorvidt behandling overhovedet er noget for dig.

Fra du er forundersøgt til du må modtage behandling, skal der i følge den kosmetiske lovgivning gå min. 48 timer.
Lad os snakke om dine drømme
Book en konsultation