Skinbooster

Fra vi er omkring 25 år, mister vores hud gradvist sin fugtighed og spændstighed. Med skinbooster er det muligt at forbedre hudens elasticitet og struktur samt mindske de fine smilerynker på kinderne og ved øjnene.

Hvad er Skinbooster?

Der findes flere forskelle typer skinbooster, og fælles er det for alle, at de består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en vand-bindende substans, der giver hydrering til huden og en bedre spændstighed. Nogle skinboostere vil primært tilføre fugt til huden, andre glød og andre igen fedt, collagen og elastin. Ved forundersøgelsen vil vi efter analyse af din hud afgøre hvilken type skinbooster, der er den rigtige til dig.

Skinbooster er ikke filler. Ved filler-behandlinger får man en omgående effekt, men ved brug af SKINBBOSTER vil du først se de endelige forandringer efter hudens cyklus fuldendes, hvilket normalt varer 4-6 måneder. En del af effekten ved skinbooster-behandlinger er, at med forbedringen af huden udsættes og reduceres den rynkedannende effekt, som vores mimik og de ydre påvirkninger har på vores hud.

Med skinbooster forsvinder rynkerne ikke helt, da huden altid vil folde, når vi bruger vores mimik. Det er normalt, og det er med til, at vi stadig ser naturlige ud. Med behandlingen vil rynker dog mindskes betragteligt og huden være glattere, så rynkerne er mindre tydelige end før

Hvordan virker det?

Skinbooster injiceres på strategiske punkter i ansigt, på hals, på decolletage eller hænder i små depoter, alt efter hvad du ønsker behandlet.

Herved tiltrækkes væske og det resulterer i en langvarig hydrering af huden. Hudens elasticitet og struktur bliver også forbedret.

Hvornår indtræder effekten, og hvor længe holder den?

Når du starter på skinbooster-behandling, anbefaler vi, at du får to til tre behandlinger med 4 ugers mellemrum. De fleste vil have et tilfredsstillende resultat efter to, mens det for andre vil være nødvendigt med en tredje.

Det er hudens kvalitet og alder, der afgør, hvad der skal til.

For at vedligeholde resultatet, skal du regne med en enkelt behandling hver 6-8 måned.

Hvilke områder egner sig til skinbooster behandling?
Hænder
Hals
Arme
Decolletage
Ansigt
Ar

Inden første behandling skal du til en konsultation/forundersøgelse. Her vil vi snakke om dine ønsker og vurdere, hvordan det bedst mulige resultat kan skabes. Vi vil også vende behov for bedøvelse, bivirkninger til behandlingen, hvad du præcis kan forvente dig af behandlingen, hvornår du vil få brug for næste behandling og pris. Kort sagt vil du blive klædt på til at træffe en beslutning, om hvorvidt det er noget for dig. Efter endt konsultation er der mulighed for at få behandling med SKINBOSTER, dog først tidligst 48 timer efter.

Der er ikke noget, du skal forberede inden behandlingen.

Der vil blive taget før-billeder af dig

Området, der skal behandles, desinficeres. Med en meget tynd nål injiceres SKINBBOSTER i det ønskede område og hudlag i små depoter.

Behandlingen er kortvarig, selvfølgelig afhængig af omfang.
Behandlingen er forbundet med let smerte, men kræver ingen smertestillende eller sygemelding.

Hvis du er lidt nervøs for smerten, vil du altid blive tilbudt lokalbedøvende creme.

Selve behandlingen tager ikke mere end få minutter, men vi sætter altid god tid af til hver behandling. Det skal altid være en god oplevelse at blive behandlet hos os.

Du kan ikke se resultatet af behandlingen med det samme.Du vil kunne se små “buler”, hvor depoterne er

injiceret. For de fleste forsvinder de i løbet af den første dag, men der kan godt gå et par dage før de sidste depoter er helt udjævnet.

Huden kan desuden godt reagere på injektionen med lidt hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder oftest i løbet af nogle få dage.

Efter behandlingen må du ikke bruge make-up og creme før efter 4 timer.

Rør heller ikke ved det behandlede område.

Vær opmærksom på at undgå infektion med god hygiejne. Symptomerne på infektion er lokal rødme og varme i området. Skulle du være så uheldig at opleve tegn på infektion, misfarvning i området eller smerte skal du kontakte  klinikken hurtigst muligt.

Det frarådes at massere området og ej heller køle med is eller udsætte de behandlede områder for stærk varme resten af dagen.

Du vil blive tilbudt en kontrol tid efter 4 uger efter sidste behandling.

Der vil ved kontrollen blive taget efter-billeder af dig.

Du er gravid eller ammende.

Du må ikke blive behandlet, hvis du har udbrud af herpes, betændelse i kroppen, er syg, har store bumser eller i visse tilfælde af hudsygdom. 

Hvis du tidligere har oplevet komplikationer i forbindelse med FILLER skal du oplyse det ved den forudgående konsultation/forundersøgelse.

Bivirkningerne kan være rødme, hævelse, ømhed, kløe eller misfarvninger på det behandlede sted. Inflammatoriske reaktioner kan i sjældne tilfælde vare op til to uger.

Du bør standse brug af fiskeolie, Ibubrufen, Treo og Kodimagnyl 14 dage før behandling af hensyn til en øget risiko for blå mærker.

Der kan også forekomme infektion/betændelse ved injektionsstedet. Vær opmærksom på rødme, hævelse, ømhed og varme i området i op til 14 dage efter behandlingen. Oplever du nogen af disse symptomer, bedes du kontakte klinikken med henblik på kontrol. Der er beskrevet inflammatoriske reaktioner i sjældne tilfælde. Reaktionerne kan begynde kort efter injektionen eller med en forsinkelse på 2-4 uger, og de er som regel beskrevet som milde til moderate og selvafgrænsende med en gennemsnitlig varighed på 2 uger.

Ved tegn på komplikationer eller ved spørgsmål kontaktes Sygeplejerske Nina Grefstad Olesen på tlf. 22450538

Skinbooster - Boost af huden - foryngelse
Med skinbooster er det muligt at forbedre hudens elasticitet og struktur samt mindske de fine smilerynker på kinderne og ved øjnene.
Se alle behandlinger
Lad os snakke om dine drømme
Book en konsultation