Om os

Du finder os på Papirfabrikken i Silkeborg C. Speciallægeklinikken Kosmetisk Klinik Silkeborg udgøres af to specialuddannede sygeplejersker og en speciallæge, der også er ansvarlig læge for klinikken. Læs mere

Kosmetisk sygeplejerske og indehaver
Nina Grefstad Olesen

Nina har arbejdet med kosmetiske behandlinger siden 2005.

Nina har undervist sygeplejersker og læger i anatomi/fysiologi og injektionsteknik i flere år. Hun valgte i 2013 at opsige sin stilling som ansvarshavende sygeplejerske for Cosmetic ved Aleris- Hamlet Privathospitaler, tage springet og åbne sin egen klinik i Silkeborg.

Nina er gift med Steven, mor til 3 og bosat i Silkeborg

Ansvarshavende læge
Pia Sjøgren

Pia er klinikkens ansvarshavende læge og speciallæge i plastik - og rekonstruktionskirurgi.

Pia har en baggrund som overlæge på Plastikkirurgisk afdeling i Århus gennem mange år.
Derudover arbejder hun privat med kosmetisk kirurgi på Capio CFR klinikken i Århus og i Viborg. 

Pia har to børn og tre børnebørn og er bosat i Silkeborg 

 

Kosmetisk Sygeplejerske
Angelika Jensen

Angelika blev uddannet speciallæge i dermatologi i Sibirien, hvor hun har arbejdet med hudsygdomme og kosmetiske behandlinger siden 2003.

Angelika har været bosat her i 11 år, er gift med Bent, har en datter og er bosat i Herning.
Hun har siden uddannet sig til sygeplejerske i Danmark for at kunne praktisere som kosmetisk sygeplejerske.

Angelika har været ansat i klinikken siden 2019 og varetager foruden injektionsbehandlinger også alle klinikkens laserbehandlinger

Lægesekretær
Anja Dalsgaard

Anja er klinikkens erfarne lægesekretær og ikke mindst vores blæksprutte, gift med Jacob og mor til 2 piger.

Bosat i Herning 

Kontakt os
Vi har alle tre et stort bankende hjerte for naturlige resultater og er kendt for at være dem der kan behandle, så ingen andre kan se det.

Det tager mange år at blive en dygtig kosmetisk behandler, og netop det er vores styrke, da vi har alle en tung og bred erfaring, som vi er stolte af. For kosmetiske behandlinger er i bund og grund et håndværk.

Udover at lave flere tusinde behandlinger om året, prioriterer vi også højt at deltage i diverse kongresser og specialkurser på masterniveau. Således er vi altid opdaterede på de sidste nye og avancerede injektionsteknikker og kan på den måde holde et højt fagligt niveau.

Klinikken skal altid være hyggelig og dejlig at besøge, og det er vigtigt for os, at du altid går hjem med en følelse af at være forstået. Vi vil gerne være sikre på, at du altid bliver glad for dit resultat.
Lad os snakke om dine drømme
Book en konsulation