Botox/Vistabel

Botox/Vistabel bruges til behandling af mimiske rynker. De hedder mimiske rynker, da de kommer som følge af muskelbevægelse, der danner mimik i ansigtet. Eksempelvis når du løfter panden op eller smiler.

Hos os behandler vi med flere forskellige teknikker, og vi kombinerer dem også ofte for at opnå en høj kvalitet i resultatet. 

Teknikkerne giver forskellige resultater med mere eller mindre stivhed. Men er man mest til et friskere, helt naturligt og for andre usynligt resultat, kan det give god mening at behandle mere konservativt og med mindre dosis de helt rigtige steder.

Vi tilpasser altid behandlingen til dit ansigt, så det passer til dig, og hvad du ønsker dig.

Vi forsøger altid at skabe et naturligt resultat

HVAD ER BOTOX/VISTABEL?

Lægemidlet har været benyttet siden 1980'erne til bl.a. kosmetiske behandlinger. Der findes flere forskellige produktnavne, bl.a. Dysport, Xeomin, Botox og Vistabel.

Vi bruger Botox/Vistabel. Botox hedder Vistabel, når det bruges med kosmetisk formål. Det er samme producent, ALLERGAN, der producerer både Botox og Vistabel. Det er velegnet til bl.a. at behandle rynker i panden, vrede rynker mellem øjenbrynene og smilerynker omkring øjnene og meget andet.

Botox er et pulver, der blandes med saltvand, hvorved det opløses. Det flydende stof injiceres med en meget lille nål i den muskel, der ønskes behandlet.

Injektion med Botox/Vistabel er den mest efterspurgte kosmetiske behandling i verden.

Botox/Vistabel bruges i dag til mange forskellige behandlinger. Eksempelvis er det meget effektiv sygdomsbehandling af spastiske muskler, migræne, svedtendens og meget mere. 

HVORDAN VIRKER DET?

Botox/Vistabel forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket fuldstændigt afslapper musklen.
De muskler, som folder huden, fx i panden eller omkring øjnene, bliver derved forhindret i at trække sig sammen og huden glattes ud. Virkningen kommer gradvist.

Vistabel er et godkendt lægemiddel til kosmetisk behandling i Danmark.

HVORNÅR INDTRÆDER EFFEKTEN OG HVOR LÆNGE HOLDER DEN?

Fuld effekt kan påregnes efter 2-14 dage og holder mellem 2 til 8 måneder. 30% af patienterne har dog fortsat effekt 6 måneder efter en injektion med Botox/Vistabel.

I de fleste tilfælde kan man se en effekt på ca. 50 % rynkereduktion efter et par uger. Men Botox/Vistabel-behandling har også på sigt en yderligere effekt, såfremt man bliver behandlet inden man får fuld bevægelighed af området igen. Dette giver huden lejlighed til at restituere sig og dermed vil selv ganske dybe rynker kunne forsvinde forudsat, at man er påpasselig med at blive behandlet før virkningen er helt ophørt.

Følesansen i det behandlede område er uændret.

Behandling med Botox/Vistabel behøver ikke at give et mimikløst ansigt, da det afhænger af teknik og en dygtig behandler.

HVILKE OMRÅDER EGNER SIG TIL BOTOX/VISTABEL BEHANDLING? • Næserynker/Bunny lines
 • Læbe flip/Lip flip
 • Øjenbrynsløft
 • Mundvigeløft
 • Rynker mellem bryn
 • Vandrette panderynker
 • Smilerynker/crows feet
 • Golfboldhage/dimpled chin/hullet hage
 • Markering af kæbelinje/Nefertiti lift
 • Afslapning af halsmusklerne/ Platysma
 • Tydeligt tandkød ved smil/ Gummy smile
 • Reduktion af tyggemusklerne/ Hjerteformet ansigt/ smallere kæbe
 • Gummy smile/tydeligt tandkød ved smil

 

Ved behandlingen analyseres dine rynker yderligere, og du finder sammen med vores behandler ud af hvilke områder, som du ønsker behandlet. Der injiceres små dråber Botox/Vistabel i musklerne, hvor der ønskes effekt. Der er ikke behov for bedøvelse, idet smerten er minimal og hurtigt overstået. Der ses kun let og kortvarig rødme efter behandlingen.

Selve behandlingen tager ikke mere end få minutter, men vi sætter altid god tid af til hver behandling. Det skal altid være en god oplevelse at blive behandlet hos os.

Man kan med det samme genoptage sine daglige gøremål uden nogen former for gene.

Du må ikke ligge ned 4-6 timer efter behandlingen.

Undgå at dyrke sport i 48 timer efter.

Du vil blive tilbudt en kontroltid efter 14 dage. Er der behov for touch up, vil du blive tilbudt det ved samme lejlighed. Kontrol og evt. touch up er inkluderet i prisen.

Behandlingen gives ikke til gravide eller ammende, ved kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen (botulinumtoksin, humant albumin, laktose, natriumsuccinate), eller ved visse neuromuskulære sygdomme. Er du i tvivl om du kan tåle Botox/Vistabel, så sig det til vores læge under konsultationen.

Der kan forekomme følgende bivirkninger:

 • Hævelse eller blåt mærke ved indstiksstedet
 • Lettere kvalme
 • Midlertidig sænkning af bryn eller øjenlåg
 • Forbigående synsforstyrrelser eller øjentørhed
 • Kløe, udslæt
 • Allergisk reaktion
 • Mundtørhed
 • På sigt formindskelse af musklens størrelse

Disse bivirkninger er midlertidige og forsvinder igen.
Ved tegn på komplikationer eller ved spørgsmål kontaktes sygeplejerske Nina Grefstad Olesen på tlf. 22450538

Botox/Vistabel egner sig til
Botox/Vistabel bruges til behandling af mimiske rynker. De hedder mimiske rynker, da de kommer som følge af muskelbevægelse, der danner mimik i ansigtet. Eksempelvis når du løfter panden op eller smiler.
Se alle behandlinger
Lad os snakke om dine drømme
Book en konsultation