PROFHILO® Body

Opstramning af hud på kroppen

PROFHILO® Body er nyeste skud på stammen og en bioremoddelerende injektionsbehandling der opstrammer løs og kreppet hud på undersiden af overarmene, på decolltete, ved knæene, samt maveområdet. Huden i disse områder kan blive løs og rynket efter f.eks. graviditeter og vægttab, men også ved normal aldring af huden kan den blive slap. Hvis din hud blot er løs og kreppet og det ikke er et decideret hudoverskud, så kan PROFHILO®Body være en rigtig god løsning for dig.

Hvad er PROFHILO®

PROFHILO®er baseret på højkoncentreret hyaluronsyre. Det er en bioremodelerende behandling og er en hybrid mellem filler og skinbooster. At den er bioremodelerende betyder, at den kan forny alle hudceller. Den kan give opstramning af huden, afhjælpe creppet hud, binde fugt og genskabe fedt.

Hvordan virker det?


NAHYCO-teknologien, som ligger bag PROFHILO® bevirker at denne type produktion af højkoncetreret hyaluronsyre, kan noget helt specielt.

Gelen injiceres på strategiske punkter i små depoter, alt efter hvad du ønsker behandlet.

Efter få dage vil depoterne have fordelt sig selv under huden og processen er sat i gang.

Hvornår indtræder effekten og hvor længe holder den?

Når du starter på PROFHILO® behandling anbefaler vi, at du får to til tre behandlinger med fire ugers mellemrum. De fleste vil have et tilfredsstillende resultat efter to, mens det for andre vil være nødvendigt med en tredje.

Det er hudens kvalitet og alder, der afgører hvad der skal til.

For at vedligeholde resultatet, skal du regne med en enkelt behandling hver 6-8 måned.

Hvilke områder på kroppen egner sig til PROFHILO® behandling?  • Hud over knæ
  • Overarme
  • Hals
  • Decollete
  • Huden omkring navlen
Inden første behandling skal du til en konsultation/forundersøgelse. Her vil vi snakke om dine ønsker og vurdere, hvordan det bedst mulige resultat kan skabes. Vi vil også vende behov for bedøvelse, bivirkninger til behandlingen, hvad du præcis kan forvente dig af behandlingen, hvornår du vil få brug for næste behandling og pris. Kort sagt vil du blive klædt på til at træffe en beslutning, om hvorvidt det er noget for dig. Efter endt konsultation er der mulighed for at få behandling med PROFHILO®
Dog først tidligst 48 timer efter. 

Der er ikke noget, du skal forberede inden behandlingen.

Der vil blive taget før-billeder af dig.
Området, der skal behandles, desinficeres. Med en meget tynd nål injiceres PROFHILO®i det ønskede område og hudlag i små depoter.

Behandlingen er kortvarig, selvfølgelig afhængig af omfang.
Behandlingen er forbundet med let smerte, men kræver ingen smertestillende eller sygemelding.

Hvis du er lidt nervøs for smerten, vil du altid blive tilbudt lokalbedøvende creme.

Selve behandlingen tager ikke mere end få minutter, men vi sætter altid god tid af til hver behandling. Det skal altid være en god oplevelse at blive behandlet hos os.
Du kan ikke se resultatet af behandlingen med det samme.

Du vil kunne se små “buler” hvor depoterne er injiceret. For de fleste forsvinder de i løbet af den første dag, men der kan godt gå et par dage før de sidste depoter er helt udjævnet.

Huden kan desuden godt reagere på injektionen med lidt hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder oftest i løbet af nogle få dage.

Efter behandlingen må du ikke bruge make-up og creme før efter 4 timer.

Rør heller ikke ved det behandlede område.

Vær opmærksom på at undgå infektion med god hygiejne. Symptomerne på infektion er lokal rødme og varme i området. Skulle du være så uheldig at opleve tegn på infektion, misfarvning i området eller smerte skal du kontakte  klinikken hurtigst muligt.

Det frarådes at massere området og ej heller køle med is eller udsætte de behandlede områder for stærk varme resten af dagen.

Du vil blive tilbudt en kontrol tid efter 4 uger efter sidste behandling.

Der vil ved kontrollen blive taget efter-billeder af dig.
Du er gravid eller ammende.

Du må ikke blive behandlet, hvis du har udbrud af herpes, betændelse i kroppen, er syg, har store bumser eller i visse tilfælde af hudsygdom. 

Hvis du tidligere har oplevet komplikationer i forbindelse med FILLER skal du oplyse det ved den forudgående konsultation/forundersøgelse.
Profhilo® Body egner sig til
opstramning af løs og kreppet hud på undersiden af overarmene, på decollete, ved knæene, samt maveområdet.
Se alle behandlinger