Filler

Filler kan bruges til at udglatte huden, hvor man ønsker at formindske rynker eller indfald. Men også til at løfte og konturere, hvor man ønsker fylde eller markering.

Hos os behandler vi med mange forskellige og avancerede teknikker, og vi kombinerer dem også ofte for at opnå en høj kvalitet i resultatet.

På Kosmetisk Klinik Silkeborg er vi klart til et friskere, naturligt og for andre usynligt resultat. Det kan give god mening at behandle mere konservativt med mindre filler de helt rigtige steder og dermed tage lidt af gangen, for at sikre at resultatet bliver helt rigtigt til dig.

Vi tilpasser altid behandlingen til dit ansigt, så det passer til dig, og hvad du ønsker dig.

 

VI forsøger altid at skabe et naturligt resultat

Hvad er filler?


Ikke-permanent HA filler er krystalklar gel, som er baseret på hyaluronsyre. Hyaluronsyren er kemisk fremstillet, men ligner kroppens egen hyaluronsyre meget.

Det betyder, at en hudtest ikke er nødvendig, og risikoen for allergiske reaktioner eller for overfølsomhed er minimal.

Ikke-permanent HA filler, som eksempelvis Juvéderm, Belotero eller Restylane, er et skønhedsprodukt, der ikke påvirker ansigtsudtrykket eller bevægelserne i ansigtet.

De findes i flere forskellige tykkelser og er tilpasset til vævet.

Hvordan virker det?

Filler findes i mange forskellige varianter med hver deres egenskaber. Nogle af produkterne er tyk gelé, som har en høj løftekapacitet. De er konstrueret til at skabe fylde og konturere. Andre er tyndere, og de er specielt fremstillet til at udglatte mere overfladiske rynker uden at tilføre fylde.

Alt efter hvilket resultat du ønsker dig, udvælges det rigtige produkt til dig. Det injiceres i huden med en meget tynd nål, og huden løfter sig med det samme.

Hvornår indtræder effekten og hvor længe holder den?

Du kan se resultatet af behandlingen med det samme, men efterhånden som produktet integrerer sig i huden, vil resultatet blive endnu bedre.

Holdbarheden afhænger af flere forskellige faktorer. For eksempel hudens kvalitet, din alder, blodcirkulation, kroppens nedbrydelsesevne og hvor meget bevægelse, der er i det behandlede område.

Holdbarheden afhænger også af hvilket område, der er behandlet, det rigtige produktvalg til netop dig og din hud og teknikken der bruges til injektionen.

Vores erfaring er, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden. Altså holder den første behandling altid kortest tid.

I de fleste tilfælde kan man efter første behandling se en rynkeudglattende effekt på ca. 50% -70%

Effekten vil altid blive bedre efter flere behandlinger.

Hvad du præcis kan forvente, vil vi fortælle dig ved den forudgående konsultation/forundersøgelse.

Behandling med filler behøver ikke at give et unaturligt og overfyldt ansigt, da det afhænger af avanceret teknik og en dygtig behandler.

Hvilke områder egner sig til filler behandling? • Rynker mellem bryn
 • Kindbensmarkering
 • Hage
 • Næse-mund furer
 • Rynker på over- og underlæbe
 • Mundvigeløft
 • Markering af kæbelinje
 • Markering af læbelinje
 • Indfald under øjne/ Teartrough
 • Indfald ved tinding
 • Næse
 • Øreflipper
 • Soft lift - et mini facelift

 

Inden første behandling skal du til en konsultation/forundersøgelse. Her vil vi snakke om dine ønsker og vurdere hvordan det bedst mulige resultat kan skabes.

Vi vil også vende behov for bedøvelse, bivirkninger til behandlingen, hvad du præcis kan forvente dig af behandlingen, hvornår du vil få brug for næste behandling og pris. Kort sagt vil du blive klædt på til at træffe en beslutning, om hvorvidt det er noget for dig.

Efter endt konsultation er der mulighed for at få behandling med filler. Dog først tidligst 48 timer efter.

Der er ikke noget, du skal forberede inden behandlingen.
Der vil blive taget før-billeder af dig.

Området, der skal behandles, desinficeres. Med en meget tynd nål injiceres filler i det ønskede område og hudlag. Du kan se resultatet med det samme. Behandlingen er kortvarig, selvfølgelig afhængig af omfang.

Behandlingen er forbundet med let smerte, men kræver ingen smertestillende eller sygemelding. Hvis du er lidt nervøs for smerten, vil du altid blive tilbudt lokalbedøvende creme.

Selve behandlingen tager ikke mere end få minutter, men vi sætter altid god tid af til hver behandling. Det skal altid være en god oplevelse at blive behandlet hos os.

Du kan se resultatet af behandlingen med det samme.

Huden kan godt reagere på injektionen med lidt hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder oftest i løbet af nogle få dage.

Læbeforstørrende behandling kan give mere hævelse. Er du bekymret over hævelse, er du altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken.

Efter behandlingen må du ikke bruge make-up og creme før efter 4 timer.

Rør heller ikke ved det behandlede område.

Vær opmærksom på at undgå infektion med god hygiejne. Symptomerne på infektion er lokal rødme og varme i området. Skulle du være så uheldig at opleve tegn på infektion, misfarvning i området, eller smerte skal du kontakte  klinikken hurtigst muligt.

Det frarådes at massere området og ej heller køle med is eller udsætte de behandlede områder for stærk varme resten af dagen.

Du vil blive tilbudt en kontrol tid efter 14 dage. Er der behov for touch up, vil du blive tilbudt det ved samme lejlighed. Kontrol og evt. touch up er inkluderet i prisen.

Der vil ved kontrollen blive taget efter-billeder af dig.

Du må ikke modtage fillerbehandling hvis du er gravid eller ammende.

Du må ikke blive behandlet, hvis du har udbrud af herpes, betændelse i kroppen, er syg, har store bumser eller i visse tilfælde af hudsygdom.

Hvis du tidligere er behandlet med permanent filler, må du heller ikke blive behandlet. 

Hvis du tidligere har oplevet komplikationer i forbindelse med filler skal du oplyse det ved den forudgående konsultation/forundersøgelse.

Bivirkningerne kan være rødme, hævelse, ømhed, kløe eller misfarvninger på det behandlede sted. Inflammatoriske reaktioner kan i sjældne tilfælde vare op til 2 uger.

Læberne kan efter en behandling være hævede i flere dage.

Du bør standse brug af fiskeolie, Ibubrufen, Treo og Kodimagnyl 14 dage før behandling af hensyn til en øget risiko for blå mærker.

Der kan også forekomme infektion/betændelse ved injektionsstedet. Vær opmærksom på rødme, hævelse, ømhed og varme i området i op til 14 dage efter behandlingen. Oplever du nogen af disse symptomer, bedes du kontakte klinikken med henblik på kontrol. Der er beskrevet inflammatoriske reaktioner i sjældne tilfælde. Reaktionerne kan begynde kort efter injektionen eller med en forsinkelse på 2-4 uger, og de er som regel beskrevet som milde til moderate med en gennemsnitlig varighed på 2 uger.

Ved tegn på komplikationer eller ved spørgsmål kontaktes Sygeplejerske Nina Grefstad Olesen på tlf. 22450538

Filler egner sig til
Populært sagt kan man sammenligne FILLER med spartelmasse. Den kan bruges til at udglatte huden, der hvor man ønsker at formindske rynker.
Se alle behandlinger
Lad os snakke om dine drømme
Book en konsultation