Hudforyngelse - Full face

Med tiden vil huden udvikle alderstegn

Få en konsultation
Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål. Book konsultation

De fleste kunne tænke sig at bevare et friskt og ungt udseende hele live igennem. Det er dog ikke så nemt, i det huden forandrer sig med alderen.

Man kan ikke bremse hudens naturlige ældningsproces, men med denne metode kan man forbedre hudens struktur og udseende markant. Både de brunlige og rødeluge forandringer vil mindskes og huden stimuleres desuden til at øge produktionen af collagen og elastin.
 
Metoden benytter lys, som trænger ind i læderhuden (dermis) hvor der fremkaldes en ganske let og kontrolleret inflammation. Herved produceres vækstfaktorer, der igen stimulerer hudens celler til at øge produktionen af collagen og Elastin. (Collagen og Elastin er de elastiske fibre, der giver styrke og smidighed til huden).

Denne proces bevirker at huden kommer til at se yngre og friskere ud.

Virkningen er dokumenteret ved kliniske forsøg, hvor collagen dannelsen øges med i gennemsnit 92 %, 2 til 3 dage efter behandlingen i forhold til hudens normale produktionshastighed af collagen. Denne produktion holder sig højere end normalt og falder løbende over de næste 2 til 6 måneder, indtil produktionen når normalniveauet igen.

Der anbefales 3 behandlinger med 4-6 ugers interval. Herefter 1-2 behandlinger årligt for at vedligeholde Collagen produktionen.